Albania | Shqipëri

[EN] Below you can find information on all New and Used cars offered in Albania by dealerships, car dealers, private sellers and car auctions.

[AL] Më poshtë mund të gjeni të gjitha makinat e reja dhe të përdorura të ofruara në Shqipëri nga shitësit, shitësit e makinave, shitësit privatë dhe ankandet e makinave.

USED CARS IN ALBANIA

Makina te perdorura ne Shqiperi

MerrJep

Motors

Mirlir

Njoftimefalas

OnlyAuto

Gjejmakina

Automjeti

CAR AUCTIONS IN ALBANIA

ANKANDE MAKINASH NE SHQIPERI

N/A

Country information | Informacion për vendin: Albania

Albania vehicle registration plates information | Informacion mbi regjistrimin e automjeteve në Shqipëri

Population | Popullsia:  2,876,591 – (2017)

Drives on: Right Side

Total Registered Motor Vehicles | Gjithsej automjetet e regjistruara motorike: 563,106 – (2016)

New car sales | Shitjet e makinave: 3,365 – (Estimate 2017)